- Sett på en kjele med vann til koking, ha i litt salt.
- Kok sobanudlene etter anvisning på pakken.
- Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne på nokså høy varme til de blir gyllenbrune. Ha dem over i en bolle eller på en tallerken.
- Ha noen isbiter i en bolle, og fyll på med iskaldt vann. Når nudlene er ferdigkokte, hell dem over i en dørslag og la vannet renne av. Ha dem så rett over i bollen med isvann, slik at de avkjøles så raskt som mulig. (Dette for å unngå at de skal fortsette å "koke" og derfor bli slappe og vassne i smaken.) La dem renne av i dørslaget igjen.
- Bland eddik, soyasaus, honning og sesamolje i en bolle (som får plass til nudlene etterpå).
- Ha nudler og vårløk i bollen, og bland alt godt.
- Ha i sesamfrøene og bland igjen.
Tips: Ideellt sett skal dette nå stå i en halvtimes tid for at smakene skal få satt seg, men det er ikke strengt tatt nødvendig.