Skjær skinkesteken i lange strimler. Hakk peanøttene i en hurtigmikser. Bland skinkestek, reker, gulrot, rødløk og vårløk i en bolle.
Bland sammen peanøtter, koriander, mynte, basilikum og chili, og fordel halvparten over salaten, mens du rører lett og forsiktig.
Bland fiskesaus og limejuice med sukker etter smak. Hell dette over salaten og bland inn.
Legg salaten på et serveringsfat og dekk den med plastfolie, sett den kjølig til den skal serveres.
Fres løk og hvitløk i olje til det er mørkebrunt og sprøtt. Ta den stekte løken opp av kjelen med en hullsleiv.
Forden den stekte løken over salaten og pynt med peanøtter og urter.
Flere deilige retter med skinkestek
Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig