- Visp kremfløten stiv. Varm sirupen til den er flytende.
- Rør romtemperert margarin hvit og luftig med sukkeret.
- Tilsett fløte, sirup og sitronskall.
- Sikt på potetmel, krydder, bakepulver og hvetemel.
- Arbeid deigen godt sammen.
- Dekk til med plast og la deigen stå kaldt minst 1 time.
- Trill ut lengder på ca 1 cm i diameter.
- Del dem i små emner som trilles til kuler og settes på en bakeplate med bakepapir.
- Stek kakene ved 180ºC på rille nr 2 i ca 12 minutter.
- Avkjøl på rist.
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig