- Bland gjær, lunken melk og sukker, sett til side på et lunt sted til det begynner å skumme.
- Bland mel, bakepulver og salt på en bakeplate eller i en stor bakebolle. Lag en grop i midten og tilsett gjærblandingen, melken, yoghurten, egg og klaret smør.
- Bland alle ingrediensene godt. Kna deigen godt.
- Dekk bollen med plast eller et tett lokk og la stå til den er hevet til dobbel størrelse. Varm ovnen til 200 grader.
- Arbeid deigen på et melet underlag. Del opp i store boller og kjevle hver enkelt til 25x15 cm størrelse og 3 med mer tykk.
- Dryss over koriander og løkfrø (fås kjøpt i asiatiske/indiske butikker, er små, svarte og trekantete) hvis du får tak i . Steik i 10-12 minutter.
Titps:
Bakes vanligvis i tandooriovn men vanlig steikeovn går også fint, forskjellen er at overflaten blir ikke så hardt stekt som for original naan.
Har du lyst til å bake et annet brød, finner du oppskriftene her