- Skyll kyllingstykkene og tørk dem godt med kjøkkenpapir.
- Varm oljen i en stor kasserolle og stek kyllingstykkene pent brune på alle sider, stek i flere omganger.
- Ta opp kyllingen. Ha løk i oljen og stek til den er gyllen.
- Ha kyllingstykkene tilbake i kasserollen sammen med tomater, tomatpuré, buljong, oregano og litt salt og pepper. Legg på lokk og la gryten koke på svak varme i 30 minutter.
- Rens i mellomtiden okraen, skjær av den ytterste delen av stilkfestet, men skjær av så lite som mulig. Dypp okraen i en bolle med kaldt vann og la den renne av. Legg den på toppen av kyllinggryten og rist forsiktig på kasserollen.
- Dryss på litt mer salt og pepper og legg lokk på. Kok på svak varme i 30 minutter. Ikke rør gryten etter at okraen er tilsatt, bare rist forsiktig på kasserollen av og til.
- Server kokte eller stekte poteter til.