Kjøttet og knoken legges i så mye vann at dette så vidt dekker. Kok opp, skum av og tilsett salt. La kjøttet koke til det er nesten mørt. Dette tar ca 2 timer. Ta deretter opp kjøttet og knoken, og sil kraften.
Rens grønnsakene og skjær dem i små terninger. Purrene skjæres i ringer og tomatene i båter. Fres alt sammen i smøret, ha nyrekraften, hell den over grønnsakene og ha det så over i suppen sammen med finsnittet hvitkål. La suppen koke under lokk i ca 15 minutter.
Tilsett så terninger av skrellede poteter og la suppen koke enda 30 minutter, slik at potetene begynner å koke i stykker.
Skjær kjøttet i skiver eller terninger og ha det i suppen. Smak til med salt. Vær oppmerksom på at potetene stjeler en del av saltsmaken.
Server suppen rykende varm med brød.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig