Del sukkerbrødet i tre lag. Legg en del av sukkerbrødbunnen på et fat. Dynk bunnen med melk eller juice.
Visp kremfløten til krem. Ta av halvparten av kremen til pynt. Resten av kremen blandes med 5 ss jordbærgelé som legges lagvis på sukkerbrødbunnen som fyll.
Dynk kakelagene etter hvert som de legges på kaken. Smelt resten av geléen i en kjele på svak varme. La den avkjøles, den skal nesten stivne igjen før den helles på kaken.
Sett kanten på en rund kakeform rundt kaken, litt høyt opp. Det er viktig at den er tett slik at geléen ikke renner nedover kaken.
Legg jordbær på toppen av kaken og hell forsiktig over den avkjølte geléen.
Sett kaken kjølig slik at geléen stivner helt før springformen fjernes og kaken pyntes med krem til servering.
Her finner du mange deilige kaker du kan bake
Her får du svært så praktiske kokketips