Denne paioppskriften har alt det familiens store og små elsker, nemlig meksikanskinspirerte smaker, kjøtt- og ostesaus.
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Denne oppskriften på spansk omelett er både lettlaget og knakende god med chorizo og brokkoli.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Bresert beskriver en teknikk der man først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus. Garantert suksess.
Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
På nasjonaldagen skal det være mange kaker på bordet. For festens yngste kan det være vanskelig å balansere store kakestykker på tallerkenen. Disse kakene er perfekte å ta i en liten klype.
Piroger er nam nam. De er sprø på utsiden og luftige og saftige inni. Du kan gjerne legg noen i fryseren.
Denne retten med prioger vil du helt sikkert bake flere ganger. Her skal du fylle de med spinat og fetaost.