- Paibunn:
Bland ingrediensene til bunnen i en food processor eller for hånd. Kjevle ut paideigen til en sirkel som dekker formen og legg den i. - Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kjølig minst 30 minutter.
- Du trenger en form ca 26 cm i diameter. Sett ovnen på 200 grader.
- Forstek paibunnen midt i ovnen i ca 10-15 minutter. Avkjøl.
- Paifyllet:
Stek karbonadedeig i stekepannen sammen med hakket løk og finkuttet paprika av forskjellig farge. - Rør inn tacokrydder og crème fraîche. Fordel fyllet i den forstekte paibunnen.
- Dryss over osten og stek paien midt i ovnen i ca 30-35 minutter til osten er gylden.
- Server gjerne paien med en klatt rømme eller crème fraîche og pynt med fersk basilikum.
Tips: I en travel hverdag er det selvfølgelig mulig å kjøpe ferdig paibunn.
Vi har også mange andre meksikanskinspirerte oppskrifter du bør prøve