Ha i siktet mel i kjelen og rør godt.
La det hele hvile noen minutter. Ha så deigen i en kjøkkenmaskin med grind eller mikser og ha ett og ett egg i deigen. Det kan se ut som om deigen skiller seg med en gang du har egget i, men frykt ikke, det er bare å fortsette for etter hvert blir den fin igjen. Etter tre egg skal du følge nøye med!
Det siste egget kan du vispe sammen og helle forsiktig halvparten i røren og så ser du om konsistensen er rett. Hvis den er tykk og slipper slikkepotten uten å miste formen, er den ferdig.
Ha deigen i sprøytepose med rund tyll og sprøyt ut topper på bakepapir.
Ett brett gir plass til 20 stk.
Stek dine profiteroles ved 180 grader i 35-40 minutter.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.
Varm opp ⅓ av bringebærpureen i en liten kasserolle.
Klem vannet godt ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme bringebærpureen til de oppløses. Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn resten av den kalde bringebærpureen.
Hell alt over i en bolle. Vend inn myk pisket krem og ha moussen i en sprøytepose med liten rund tipp.
Ta av kjelen og hell det hele i en kjøkkenmaskin. La massen avkjøles til 60 grader. Miks så alt sammen til det blir en tykk hvit masse. Glasuren er nå ferdig. For å bruke glasuren ta en del i en skål og varm den litt opp i en mikrobølgeovn eller over vannbad.
Varm opp litt flytende fondant og ha i noen dråper konditorfarge. Dypp toppen ned i glasuren og legg den på rist.
Pynt med glasur, blomster eller annen pynt.