- Fyll en shaker med is og tilsett tequila, Cointreau, limejuice og rabarbrasirup.
- Rist godt. Sil over i et avkjølt cocktailglass med saltet kant.
- Alkoholfritt alternativ: Fyll en shaker med is og tilsett sitrus og rabarbrasirup.
- Rist godt. Sil over i et avkjølt cocktailglass med saltet kant. Eller lag en stor porsjon og fyll i en mugge med isbiter.
- Rabarbrasirup: La ingrediensene koke i rundt 15 minutter.
- Sil gjennom en grov sil. Press rabarbraen forsiktig, slik at all saft renner ut.
- Avkjøl. Fyll sirupen i en flaske med kork og oppbevar i kjøleskap.
Tips: Du får finest saltrand ved å gni en sitron- eller limeskive mot den utvendige kanten øverst på glasset, snu glasset opp-ned og dypp i en skål med salt.
Lyst på en annen margarita så finner du de her
Her andre drinker med tequila du bør prøve
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig