En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
Smaken av kardemomme bringer frem gode minner hos de fleste, og i kombinasjon med honning får den en ekstra karakter. Prøv denne cocktailen når du vil smake noe helt unikt.
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne rødløksalaten passer like godt til meksikansk mat som til norsk koldtbord.
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lange og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.