En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Ertekrem er et lekkert og vegetarisk pålegg, men kan også brukes som kald saus til fisk eller kjøtt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i Middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
En deilig kald sommerrett med makrell og agurksalat og kokte nypoteter til. Og selvfølgelig pepperrotrømme.
Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Øvelse gjør mester, også når det kommer til biffsteking. Gjør som mesterne på Kulinarisk Akademi som viser deg vei med denne oppskriften.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Elgkjøttet kan du bruke på mange måter som i retten som kalles Pulled moose . Her har du oppskriften.
Lag grove rundstykker med litt fart i. Det får du med denne oppskriften der pepperoni og ost er med.
Kyllingsalat med kapers og valnøtter er en deilig forrett. Enkel å lage er den også. Her er oppskriften.