- Visp sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål.
- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek over middels høy varme i litt olje i ca. 5 minutter til de er pent brunet på begge sider.
- Tilsett 1 ss smør, timian og hvitløken som du knuser med bredsiden av kniven. Skru av varmen og la kyllingen trekke i kryddersmøret til den er ferdig.
- Sett pannen litt på skrå slik at alt smøret kommer til og snu filetene jevnlig.
- Ta ut kyllingfiletene og del opp i store skiver, kyllingen med halvparten av dressingen og sett til side.
- Legg salaten på en tallerken med resten av ingrediensene unntatt nøttene.
- Fordel kyllingbitene på salaten, sprinkle resten av dressingen over og dryss hakkete valnøtter på toppen.
Tips: Her kan du også bruke salatkjøtt av kylling i stedet for å steke kyllingfiletene. Eller du kan selvsagt også bruke rester fra forrige kyllingmiddag.
Mange flere deilige kyllingsalater finner du her
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig