Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av.
Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av.
I Tyrkia brukes ofte norsk makrell til «balik ekmek», eller fiskesandwich. Retten er rask og enkel å lage og passer ypperlig til grilling.
I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Enten du skal lage middag eller noe godt til kvelds skal du bruke denne oppskriften. En grateng som alle vil like.
Peposo er en veldig gammel toscansk tradisjonsrett som bruker samme vin i maten som i glasset.
Imponer gjestene dine med denne nydelige dessert som du lager på under 15 minutter.
Denne kladdekaken med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Å grille rabarbraen gir en morsom tilleggsvalør til smaken. Må prøves. Perfekt til iskrem.
Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .