Pastasalat er en super hverdagsrett som er veldig rask å tilberede og som du kan lages med rester av pasta.
Pastasalat er en super hverdagsrett som er veldig rask å tilberede og som du kan lages med rester av pasta.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Biffsalat er en genial oppfinnelse, for her drøyer du den dyreste ingrediensen samtidig som du gjør inntaket av rødt kjøtt mer bærekraftig.
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
Dette er en utmerket restematoppskrift - særlig etter jul - og som kan utvikles videre i den retningen du selv foretrekker.
Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til.
Det blir fest når kveite står på menyen. Med denne italienske vrien med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus på oppskriften blir det garantert trampeklapp.
Denne biffsalaten sparker skikkelig fra thaiinspirert som den er. Du kan, hvis du vil, gi den enda mer fart på smaksløkene. Her er oppskriften.
Flerfarget pasta setter en ekstra spiss på pastamiddagen. Denne oppskriften er veldig enkel og lett å lage din egen vri på.
På sensommeren har vi tilgang til en rekke fristende grønnsaker på sitt aller beste. Server de sammen med saftig kylling.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter. På fem minutter er de klare. Oppskriften er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.