Et utvalg av grønnsaker etter eget ønske kuttes i staver og blansjeres (gis et raskt oppkok) i rikelig med godt saltet vann.
Ingrediensene til thai-dressingen has oppi en liten blender eller morter eller hakkes veldig smått. Vend dressingen inn i de blansjerte grønnsakene i en egen bolle rett før servering.
Blomkålen deles og kokes mør i vann. Hell av vannet og tilsett fløten. Kok til fløten begynner å tykne.
Kjør så til fin puré i blender. Smak til med litt presset lime, salt og cayannepepper.
Bak i stekeovnen på 200 grader i ca 10 min.
Legg opp thai-grønnsakene nederst og dryss godt med koriander over. Ha så pureen oppå grønnsakene og legg to biter kongekrabbe oppå.
Pynt med en liten kvast koriander på toppen.
Her finner du mange flere retter med kongekrabbe
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig