Sursyltede plommer er deilig garnityr til stekte- og tradisjonelle retter. Prøv det også sammen med en god modnet ost.
Sursyltede plommer er deilig garnityr til stekte- og tradisjonelle retter. Prøv det også sammen med en god modnet ost.
Sursyltet squash har lang holdbarhet, og smaker deilig som tilbehør til stekte middagsretter. Her har du oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nye de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.
Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.
Her har den kjente kokken Ole Martin Alfsen hentet inspirasjon når han har laget uer.
Denne oppskriften på solbærsaus er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Syltet gresskar er deilig som tilbehør til kjøttretter, og setter en pikant spiss på fiskesuppe.
Glaserte epler er noe alle liker enten det er til Halloween eller jul. En god idé også til et barneselskap.
For deg som elsker det søte, og for barna som garanter vil like pikekyss, er dette en oppskrift som tar deg minimalt med tid før kyssene kan nytes.
Kombinerer du ekstra god cognac og sjokolade blir det veldig godt. Denne drinken passer like godt kald som varm inne eller ute.