Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
I denne hverdagsgryta skal du bruke kjøttdeig, sopp og squash. Du kan selvfølgelig velge det du har mer lyst på.
Denne retten med breiflabb er inspirert av hvordan den tilberedes i Nice i Frankrike.
Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Selvfølgelig kan du lage en omelett på få minutter. Skal du lage en slik det gjøres i Italia tar det mer tid, men smaker tilsvarende godt.
Her skal koteletten under lokk, altså brasseres, sammen med grønnsaker. Men først skal de få værer alene i panna.
Ikke la dårlig tid gå ut over middagskosen. Derfor skal du lag noe enkelt og godt, basert på grønnsaker. Du skal servere crepes, eller pannekaker med fyll.
Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.