- Skjær potet, løk, kål og gulrot i terninger.
- Om du bruker rå aubergine: Skjær den i terninger og dryss salt på , la det stå i 10 minutter, skyll i kaldt vann og tørk med kjøkkenpapir.
- Hell olivenolje i en ildfast form, fordel grønnsakene oppi og stek dem i ca. 15 minutter ved 180 grader.
- Visp sammen egg, finhakkede urter, salt og pepper og hell det over grønnsakene.
- Stek videre til eggemassen stivner.
- Legg frisk rosmarin på toppen og server straks med brød til.
Tips: Her kan du bruke alle typer grønnsaker du har til overs. Det er bare fantasien som setter begrensningen.
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig