- Burger:
Del medisterdeig i porsjoner og form til burgere. Krydre med salt og pepper. Stek burgere i en varm stekepanne med smør til de er gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. - Glasert løk:
Rens rødløk, del i to og skjær i tynne skiver. Stek løkskiver i en stekepanne med smør til den er myk. Ha på sukker og la det smelte. Hell i balsamicoeddik og vann, kok inn til væsken er tykk og har redusert til ca. halvparten. - Eple- og sellerisalat:
Bland sammen eple og selleri, tilsett crème fraîche og bladpersille. Smak til med salt og pepper. - Skal du kutte eple til flere porsjoner kan du legge eplestrimlene i en bolle med kaldt vann og noen dråper sitron. Da unngår du at de blir misfarget.
Varm burgerbrød. Anrett eple- og sellerisalat på brød, legg på burger og topp med glasert rødløk.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm
Her finner du flere fristende burgere