Lutefisk er en klassiker. Oppskriften er gjerne den samme hver gang. Prøv ny variant med soyasmørsaus og ertepuré med mynte.
Lutefisk er en klassiker. Oppskriften er gjerne den samme hver gang. Prøv ny variant med soyasmørsaus og ertepuré med mynte.
Du kommer ikke nærmere et herremåltid enn dette: mye kjøtt kokt mørt i øl. Husk å planlegge. Kjaker er ofte bestillingsvare hos slakteren.
Dette er en asiatisk inspirert versjon, der krydder og aromater matcher saltheten og konsistensen i skjellene.
Brunostrester er gull verdt, ikke bare i viltsausen, men også i dessertsausen. Prøv med vaniljeiskrem med brunostsaus, valnøtter og banan. Du vil elske det.
Det å lage hjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert en Adriana Salsis som kan sin pasta.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Nybakte blåbærmuffins er noe av det beste du kan servere i august. Har du blåbær i fryseren, kan du gjenskape stemningen også midtvinters.
Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Med deilige hasselnøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften.
Slik får gammelt brød nytt liv. Enkelt og veldig godt.
Bananbrød smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er dessuten en fin måte å bruke litt overmodne bananer på.
Med denne oppskriften på en ekstra mettende omelett med blomkål og cottage cheese trenger du faktisk ikke så mye mer enn brød ved siden av.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.