Svinebiff er lettlaget middagsmat. Med pasta og paprikasaus er maten på bordet før du vet ordet av det. Følg vår enkle oppskrift.
Her er oppskriften til Jan Vardøens Egg Benedict, en klassiker som består av posjerte egg, spinat og hollandaisesaus på en engelsk muffin. Vi bruker ristet brød.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt kan du enten servere som forrett eller som hovedrett.
Ørret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag.
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.