- Skrell og trim den nederste delen av asparges. Bruk ostehøvel eller mandolin til å skjære tynne strimler.
- Om aspargesene er tynne, del dem i to på langs.
- Blansjer i kokende vann.
- Skyll i kaldt vann.
- Bland med tomat delt i to og finhakket løk.
- Hasselnøttpesto: Ha hasselnøtter, soyasaus og olivenolje i en blender og kjør til jevn masse.
- Rør inn revet parmesan. Spe evt med litt vann og smak til med pepper.
- Vend inn pestoen i asparges- og tomatblandingen.
- Bland sammen ingrediensene til vinaigrette og drypp over.
- Topp det hele med revet parmesan.
Her finner du mange deilige retter med asparges
Har du lyst på en annen salat finner du veldig mange her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig