I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
Helstek kyllingen med urter og mascarpone som en mild kremet friskost laget av creme fraiche og fløte.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Enten du bruker rester fra gårsdagens fiskemiddag, eller koker fisken i dag, tar det ikke lang tid å lage denne retten. Selvfølgelig lager du remuladen selv.
Legg kveita på grillen. Og selvfølgelig skal kongekrabben få sin plass, men den skal få trekke i deilig kraft. Sammen med andre godsakser skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Poteter er anvendelig til mye som for eksempel i retten laks- og potetsalat med sursøt rømmedressing. Her er oppskriften.
Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.
Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.