Denne drinken ble ifølge historien servert første gang på italienske Gaspare Camparis Bar i 1861. Den kan servere den i dag.
Denne drinken ble ifølge historien servert første gang på italienske Gaspare Camparis Bar i 1861. Den kan servere den i dag.
Lag en deilig gresskarsuppe. Strandsnegler som du kan plukke selv i fjæra. De legger du på spyd over suppeskåla.
Laks er kjempegodt på grillen. Serverer du den pasta og fennikel kan vi love deg et måltid som du garantert vil lage igjen. Her er den enkle oppskriften
Denne retten med breiflabb er inspirert av hvordan den tilberedes i Nice i Frankrike.
Dette er en fransk klassiker som bør serveres med Champagne. Det er når de serveres slik som i oppskriften at den naturlige særegne smaken kommer til sin rett.
Lag et skikkelig rakfisklag. Rakfisk skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost. Her rakefisk på tradisjonelt vis.