Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.
Rester av pinnekjøtt får nytt og spennende krydret liv med denne oppskriften.
Innbakte pølser er kosemat for store å små. Morro er det og, da alle kan velge sitt eget fyll.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Kochujon er fylt chili og chojang er en typisk koreansk saus som både er krydret, søt og syrlig. Sammen er dette en smårett som setter spor etter seg.
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.
Bak et grovt superbrød som alle vil like enten til matpakken eller som følge til hovedretten på middagsbordet.
Dette brødet kan du bake helt uten å bekymre deg for at du må elte deigen. Det er bare å følge oppskriften så har du et deilig brød som passer til både frokost og matpakke.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.
Blomsterkålen er en krysning av grønnkål og rosenkål. Med denne smaksrike kinesiske wokretten kan kommer alle rundt bordet til å juble.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Flg oppskriften så får du se.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
En myk og deilig eplekake med pinjekjerner som smaker godt til kaffen eller som dessert. Bak flere mens du er i gang og frys ned.