Her får du den beste oppskriften på klassisk ribbe med perfekt sprø svor og hvordan juleribba skal bli perfekt.
Er du glad i geitost, er dette grønnsaksdippen for deg. Myk geitost i kombinasjon med pesto og søt chillisaus gir en ny smaksopplevelse.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.
Har du rester av pinnekjøtt kan du lage noe ekstra godt. Blini med pinnekjøtt er en av mulighetene. Det tar deg en halv time så har du fire stykker å servere.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Her er en oppskrift på tradisjonell lutefisk, men med spennende vri på tilbehøret. Grønne linser og sennepssaus passer utmerket som et alternativ til den tradisjonelle ertestuingen.
En herlig måte å tilberede breiflabben på som får frem den gode smaken. Oppskriften på marinaden får du med.
Det er ingen grunn til å ikke spise kalkun hele året. Spesielt siden kalkunfilet er så lett å få tak i. Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er et bevis.
Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Denne biffsalaten sparker skikkelig fra thaiinspirert som den er. Du kan, hvis du vil, gi den enda mer fart på smaksløkene. Her er oppskriften.
Tradisjonsretter har kommet til heder og verdighet igjen. By på en nydelig fiskefrikassé til middag. Her er oppskriften.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Lasagne er alltid populært. Her får lasagnen følge av kylling og andre godsaker.