Stek kyllingkjøttdeig i varm stekepanne, gjerne i et par omganger, og sett til side.
Finhakk løk og fres den i litt olje til den blir blank. Hell over hermetiske tomater og vann. Smuldre buljongen over sausen og rør den inn.
Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen og kok opp. Smak til med oregano, salt, pepper og eventuelt litt sukker.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel til ostesausen. Spe med melk og rør godt etter hvert, for å få en fin og klumpfri saus. Smak til sausen med ost, salt, pepper og eventuelt revet muskatnøtt.
Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en smurt, ildfast form. Du skal alltid begynne med ostesaus i bunnen av formen.
Dryss over revet ost til slutt. Sett formen i stekeovnen ved 200 grader i 35-40 minutter eller til pastaplatene er møre (kjenn etter med en kniv).
Server kyllinglasagne med fargerik salat og gjerne brød ved siden av.
Tips: Enkelte pastaprodusenter har også lasagneplater som ikke trenger mer enn ca 20 minutters steketid.
Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide
De beste pastaoppskriftene finner du her
Parmesan - pastaens perfekte tilbehør
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig