Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
Her får du oppskriften på en ekte fransk versjon av julegløgg eller rødvinsgløgg. Den kan du kose deg med hele julen og sikkert også etter at nyttårsaften er passert og det fremdeles er kaldt i været.
Lag deilig kryddersild selv. Mye enklere enn du tror og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Det er tvil om reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur. Reinsdyrbiff sammen med ristet skogssopp, pastinakkpuré og fjellmandelpotet må det bli et vellykket måltid.
Dette er verdensberømt fransk klassiker. Den er velsmakende og kraftig. Egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.
Hvalbiff smaker himmelsk. Marinerer du den i rødvin når du enda større høyder. Følg den enkle oppskriften.