Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Med denne flotte og innholdsrike pannepaellaen er det duket for en spansk fiesta.
Rekecocktail er en deilig forrett. Her får du en oppskrift med dillmajones i tillegg.
Slik lager du en pastasalat og topper den med reker og tomatpesto. Følg oppskriften og du kan servere på under halvtimen.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.
Dette er en herlig rett med stekte nudler og kylling, og er en av de mest kjente thairettene.
Fisken du skal tilberede nå er uten tvil mange nordmenns favoritt. Når den får følge av et annet lite sjødyr og en deilig saus vil du opplagt lage retten flere ganger.
Kveite egner seg meget godt på grillen. Det gjør reker også. Sammen på et grillspyd med andre godsaker blir det deilig måltid.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Du kan lage en deilig og fyldig blåskjellsuppe med safran. Safran er perfekt å kombinere med sjømat. Siden særlig skalldyr har så intens smak, er det ikke så mye safran som trengs, bare en liten klype.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Engelskmennene har selvfølgelig sin variant av denne suppen, og i den er selvfølgelig denne anvendelig grønnsaken med.