Kutt kveitefileten i store terninger. Rull fisketerningene i salt og la dem trekke i ca. 20 minutter. Skyll og tørk fisken og pensle den med pesto. Rull bacon rundt fisken. Rens rekene.
Del agurken langsetter, skrap ut frøene og skjær den så i tykke skiver. Træ fisk, reker og agurk vekselvis på spyd.
Rør sammen olje og sennep og pensle det på spydene. Stek dem på grill i ca. 6 minutter, snu dem ofte.
Server spydene med couscous eller en god potetsalat til.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig