Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Den luftige eggekremen bedre kjent som sabayonne er et veldig godt alternativ til både iskrem og fløte til jordbærene.
Her er en deilig rett med stekt fisk i ingefærsaus. Akkurat som de lager den i Thailand. Selvfølgelig får du også oppskriften på ingefærsaus.
Dette er en klassiker fra Hyderbad som er hovedstaden i deltaten Andhra Pradesh, vest i India.
Denne retten heter Murgh musallam fordi den er en del av Mughlai-kjøkkenet som er en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske-
Ostekake er en gjenganger og en kaketype vi aldri blir lei. Det finnes to typer ostekake, den som blir stiv ved hjelp av gelatin og den som stekes. Denne stekes.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
I dag lar du andre gjøre jobben for deg. Uten at det går på bekostning av smaken. Prøv denne oppskriften med saftig roastbiffsalat.
Denne enkle retten lager du kjapt og med et superdeilig resultat. Du kan bytte ut kjøttet med laks hvis du foretrekker det.