Legg nudlene i kokende vann og la dem koke i 5 minutter. Avrennes godt, og legg de kokte nudlene på et fat til de tørker.
Fres reker, kylling og hvitløk til kyllingen blir hvit. Tas opp og settes til side.
Hell de piskede eggene i pannen og stek til en tynn pannekake. Snu pannekakene når undersiden er fast. Tas ut av pannen, rulles sammen og skjæres i tynne strimler. Eller den kan brytes opp i pannen før den tas opp.
Fres bønnespirer til de begynner å bli myke. Tas opp av pannen. Ha i resten av oljen og fres nudlene til de er dekket av olje.
Tilsett rekene og kyllingen sammen med halvparten av eggene, alle bønnespirene og resten av ingrediensene. Blandes godt og gjennomvarmes.
Legg nudlene på et fat og pynt med resten av eggestrimlene og legg sitronbåter langs kanten av fatet.
I Thailand foretrekker man de brede, flate nudlene, laget av ris, men retten kan lages med eggenudler, "cellofannudler" eller vermicelli.