Har du rester etter grillfesten som pølser, kjøtt eller bare grønnsaker kan du bruke de i denne smuldrepaien. Garantert stor omsetning.
Har du rester etter grillfesten som pølser, kjøtt eller bare grønnsaker kan du bruke de i denne smuldrepaien. Garantert stor omsetning.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Denne pastaretten gjør du unna i en fei og kan servere en deilig rett til alle rundt bordet
Alle liker suppelapskaus, og like mange vil like denne smakfulle varianten med enkle ingredienser å få tak i. På 20 minutter er den serveringsklar.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Røkelaks og røsti er en kombinasjon du må prøve. Du kan servere etter bare 30 minutter og alle rundt bordet tror du har brukt en evighet for å servere noe så deilig.
Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.
Honningkaker er som skapt for lagring, fordi de trekker til seg fuktighet fra luften. Kakene holder seg derfor gode og saftige over svært lang tid.
Her er oppskriften på en deilig julepostei med ingredienser du lett for tak i. Etter halvannen time kan du gled deg noe veldig godt.
Lag denne deilige rullen så har du pålegg på brødet eller til koldtbord så det holder hele julen gjennom.