I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.
Piroger er russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste. I denne oppskriften er det lettlaget kjøttfyll. Har du ikke tid å vente på at deigen heves, kan du bruke ferdigdeig fra butikken. Det blir ikke helt det samme, men fyllet gjør susen.
Denne klassiske russiske hønsesalaten med krabbe heter i Russland vinegrets vuritzej.
Chili con Carne er manges favoritt. Her legger vi på litt oregano og retten blir enda bedrre.
Denne vrien på guacamole er med majones og ketchup. Topp som alternativ til Thousand Island-dressing.
Denne suppen som kalles harira er en tradisjonsrik rett i Marokko. Mange deilige smaker og vi kan love deg at du blir god og mett.
Kylling som godgjør seg selv med løk, sitron og kikerter har marokkansk inspirasjon. Så kan du gjøre andre ting mens maten lager selg selv. Belønningen er en virkelig smaksrik rett.
Poor Man's Stew er navnet på denne retten i USA hvor den lages på utallige måter, men ideen er alltid den samme: Få og billige ingredienser.