Kok opp kjøttkraft. Press limen og ha limesaften oppi kraften og smak til med soyasaus. Tilsett chili og ingefær. La suppen trekke mens du lager resten.
Skjær biffkjøttet i tynne skiver på ca 1/2 cm (bruker du vanlige biffstykker, er det enkleste å legge kjøttet flatt mot skjærefjølen, og så skjære med skarp kniv langs skjærefjølen mens du presser kjøttet ned). Stek biffskivene på begge sider i olje som tåler varme godt - bruk grillpanne hvis du har. Smak til med salt og pepper. Hold dem varme.
Kok nudlene i suppen. Når nudlene er ferdige (se koketid på pakken eller sjekk at de fortsatt har litt motstand), ha opp i vårøk, kinakål, hvitløk og koriander. Grønnsakene må ikke koke med suppen mer enn noen sekunder - de skal være sprø når retten serveres.
Fordel nudelsuppen over to store boller. Legg biffskivene over. Pynt med et par limeskiver og litt koriander.
Spises helst med pinner (til nød gaffel) og suppeskje, sammen med en iskald lys øl - gjerne japansk øl.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig