ingredienser

Oppskrifter som inneholder ost, revet

Oppskriftstype

Ingredienser

  • placeholder
    30 minutter

  • 2 timer

    Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.

  • 20 minutter

    Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.

  • 1 time 40 minutter

    Denne mettende vegetaroppskriften er fin for å bruke opp tørt brød.

  • 30 minutter

    Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.

  • 20 minutter

    Har du kjøleskapet fullt av rester og kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte måltid.

  • 1 time

    Lag en deilig lasagne med linser. Her er oppskriften med ingredienser som setter fart på smaksløkene.

  • 1 time

    Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.

  • 40 minutter

    Her er den lettlagde oppskriften på chilipølser på makaroniseng. En ekte amerikansk klassiker og ganske hot.

  • 20 minutter

    Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.

  • 30 minutter

    Denne kyllingburritos serverer du med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter. Rette er klar på 30 minutter hvis du følger oppskriften.

  • 1 time 20 minutter

    Her er oppskriften på en klassisk moussaka med full gresk pakke. Med kjøttsaus og hvitsaus selvfølgelig.

  • 1 time

    Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.

  • 45 minutter

    Dette er kanskje en pai du vil oppleve som en rustikk med potet, løk og ost. Du kan bruke den middag eller som kveldsmat. Uansett, godt smaker den.

Forsiden akkurat nå
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken