Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Prøv denne oppskriftene med Focaccia og du er på god vei til å bli en bedre baker.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage på grillen, vil vi anbefale denne nydelige carpaccioen.
Vi har alle hørt det før, at i land hvor intens varme er hverdagskost, drikkes det varm te og nytes kryddersterk mat selv midt på dagen. Her er et forslag du kan teste.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.