Skjær opp og stek soppen gylden i litt olivenolje, og sett soppen til side. Før steking av kjøttdeig, bland i litt salt, pepper, 2 ts tomatpuré og litt olivenolje. Stek opp kjøttdeigen (gjerne i en jerngryte) og tilsett til slutt den ferdigstekte soppen.
Tilsett videre olivenolje, vann, tomatpuré, chilisaus, finhakkede hvitløkbåter, krydder og sukker. (Sukkeret runder av tomatpurésmaken på en utmerket måte).
La dette småkoke på lav varme i ca. 5 minutter. (Smak og juster eventuelt sausen med mer krydder og/eller sukker).
Samtidig som du lager kjøttsausen koker du opp 500 gr. Spaghetti. Måltidet smaker for øvrig utmerket sammen med en lett salat og nystekt baguett.
Her er alt du behøver å vite om pasta
Se våre andre forslag med pasta og fisk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig