Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
Den spansk nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Her serverer vi deg en deilig rett med makrell med nypotetsalat og en epledressing som setter fart på smaksløkene.
Skinkestek med surkål er god norsk tradisjonsmat. Her legger vi til fondantpoteter. Du får oppskriften på alt her.
Lettere enn dette kan det ikke bli og bedre kan det ikke smake. Lag asparges med skinke og parmesan som forrett eller som en liten kveldsrett.
Hvis dette ikke blir godt vet vi ikke hva vi skal servere deg
Rotgrønnsaker gir herlig smak til denne enkle og nydelige suppen.
Denne potetsalaten kommer du garantert til å elske. Dressingen setter en ekstra spiss på den. Her opposkriften.
Lag en skikkelig spansk paella med kylling, og blant annet deilige skalldyr. Dette blir det fest av.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
Det er nesten ubegrenset hva du kan få ut av en tomatboks. Med torsk eller sei og litt andre godsaker til, kan du servere en deilig middag på få minutter.