I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
Denne kaken er det veldig få som takker nei til. Det er ikke så rart for den smaker vidnerlig. Her har du den enkle oppskriften.
Det smaker med en myk, smakfull sjokoladefristelse som amerikanske brownies? Her har du den enkle oppskriften.
Hva med en myk, smakfull sjokoladefristelse i form av amerikanske brownies? Her har du den enkle oppskriften.
Du varmer opp melken og smelter sjokoladen. Med krem på toppen og dryss av appelsinskall og revet kokesjokolade har du en deilig kakao i hånden.
Dette kan bli favorittkaken for deg. Med nøtter, og aprikoser og med deilig sjokolademousse smaker den herlig. Du kan gjerne servere den med sitronsorbet eller vaniljeis.
Skal du lage sjokoladekake skal du lage denne. Den skal toppes med glasur og knust Daim. Garantert din nye favoritt, særlig siden den er uhyre lett å lage.