Smelt smør og sjokolade over vannbad. Ta bollen opp av vannet og avkjøl litt.
Pisk egg, vaniljesukker og sukker til eggedosis. Hell den flytende men avkjølte sjokoladen i en tynn stråle mens du pisker.
Hakk nøttene og bland med mel og bakepulver. Vend dette inn i sjokoladedeigen og bland til helt jevn.
Sett ovnen på 175 grader. Dekk en (liten) langpanne med bakepapir. Hell deigen jevnt utover.
Stek kaken midt i ovnen i ca. 20-25 min. Den skal være litt klissete inni, men det skal ikke feste seg mye deig på en pinne når du tester. I så fall stek noen minutter til.
Avkjøl og skjær opp i firkanter.
Se våre andre oppskrifter på brownies
Her finner du veldig mange oppskrifter på kaker
Mange deilige sjokoladekaker finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig