Denne grønne potetsuppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Denne grønne potetsuppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Med vinterens største mirakel, skrei, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriften med lever og rogn.
Du må prøve disse fylte pannekakene. Ikke den helt tradisjonelle måten du kanskje er vant med, men du verden så godt de smaker.
Apéritifs kokk- og matspaltist, Ingunn Felin, har komponert denne deilige retten med helstekt kylling hvor sausen er med å lage susen.
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Høstens sopp gjør seg nydelig i suppe. Snøfrisk er den hemmelig ingrediensen i denne suppen som smaker aldeles fantastisk.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.
Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.
Blåskjell og pommes frites en en belgisk klassiker som må prøves. Men blåskjellene smaker også fortreffelig uten.