Denne retten heter Murgh musallam fordi den er en del av Mughlai-kjøkkenet som er en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske-
Denne retten heter Murgh musallam fordi den er en del av Mughlai-kjøkkenet som er en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske-
Tandoori er navnet på en type ovn og tilberedningsmetode, som de færreste har tilgang til. Men med krydderblandingen tandoori masala får du i alle fall smaken, og retten kan altså lages i en helt vanlig ovn.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.
Lag noe ekstra hot, en indisk spesialitetn nemlig Tandoori-kylling. Du kan lage den i ovnen i langpanne. Følg oppskriften og du får en herlig rett.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
Lag marinert sashimi med kveite, ørret/laks, makrell eller tunfisk. Følg den enkle oppskriften, og du kan serve det hele på 15 minutter.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Breiflabb er en av de beste fiskene å grille. Denne oppskriften gir deg fritt spillerom også til å blande med andre fiske- og skalldyrsorter.
En alternativ måte å bruke roastbiff på og en deilig salat som alle vil like.