Veldig mange verden rundt elsker denne drinken. Her får du oppskriften.
Taco med byggryn og kjøttdeig gir ekstra digg tyggemotstand. Byggrynet gjør at du sparer både miljø og lommebok, og får igjen i sunnhet.
Dette er en annen måte å tilberede biff på på grillen. Til og med grønnsakene skal grilles. Du bruker bare en halvtime på lage den.
Lag en salat litt utenom det vanlig. Det er frøene på quinoaplanten vi spiser. Du får kjøpt dem hos de litt større dagligvarebutikkene. Her bruker vi de en deilig salat.
Lise Finckenhagen, en av landets fremste kokker, har komponert denne retten som du straks forstår erstatter all mulig gatekjøkkenmat. Du lager den hjemme på 15 minutter.
Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
Det er ikke vanskelig å lage dim sum hjemme. Du trenger røykt makrell, seifilet og noen andre godsaker som det er enkelt å få tak i.
Sorbet er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på et blunk. Mango egner seg ypperlig og smaker deilig. Følg den enkle oppskriften.
Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.
Norske kamskjell regnes blant verdens. I denne retten skal de på grillen og serveres med en deilig salsa.
I denne utgaven av kyllingsalat er kjøttet lettsaltet, noe som gir en god kontrast til de søte og syrlige jordbærene.
Denne sausen egner seg veldig godt til biffsandwich, og ypperlig på et bord med fondue eller grillmat.
Det skal ikke mye til for å gjøre kyllingmiddagen litt mer spennende. Slik som i denne oppskriften.