Skjær kjøttet i ½ cm tykke strimler. Finkhakk løken. Skjær epler i terninger, paprika i strimler og ananas i biter.
Lag sjysaus som beskrevet på pakken. Krydre kjøttet med salt og brun det raskt i pannen. Ta det ut av pannen.
Fres løk og paprika i ca. tre minutter og tilsett så epler og karri. La alt frese litt til.
Hell over sjysausen og kremfløte og kok opp. Tilsett mangochutney og ananasbiter og kok opp det hele i ca. fem minutter. Smak til med sitronsaft og evt litt salt.
Bland sausen med kjøttet, men pass på at det ikke koker. Pynt med pisket krem og mandler. Server retten med ris og loff.
Har du lyst på noe annet med svinekjøtt finner du flere hundre oppskrifter her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig