Det er enkelt å lage din egen kryddersild. Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.
Det er enkelt å lage din egen kryddersild. Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.
Kalkunfilet gjør at denne store fuglen med det anvendelige kjøttet kan nytes hele året. Kjøttet er veldig magert og må tilberedes med forsiktighet. Som i dette tilfellet hvor den får trekke i en smaksrik kraft til perfekt kjernetemperatur.
Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten, elghakk. Det finner du gjerne i butikken.
Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.
Legg laks på grillen. Det blir et fabelaktig måltid. Her har den fått et spennende internasjonalt følge.
I denne utgaven av kyllingsalat er kjøttet lettsaltet, noe som gir en god kontrast til de søte og syrlige jordbærene.
Ved å kverne hønsekjøttet og grønnsakene får du en naturlig tykk og legert suppe. Du kan derfor droppe egg og fløte, men det bidrar til å runde av smaken og gjøre den mer kremete.
Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt tid, men du verden så mye smak du får igjen. og du kan selvfølgelig fryse den. Her er oppskriften.
I denne oppskriften kombineres noen av sesongens beste grønnsaker med den allestedsnærværende torsken. Prøv posjert torsk med pepperrot, dillvinagrette, sprø løk & potetchips
Lag en meksikanskinspirert gryte som ikke smaker taco. En deilig kalkungryte gjøre susen. Dessuten veldig rask å lage.
Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.