Denne pastasalaten kan spises når som helst. Vi gir deg en oppskrift med spekeskinke som er kjekt å ha på lur for alle kokker, enten du har ferie eller jobber.
Denne ramensuppen passer uansett sesong men er ekstra deilig nå på høsten. Etter første gang du har smakt denne får du vann i munnen av å tenke på den igjen.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Pastasalat er en ytterst takknemlig rett. Både fordi alle liker det og fordi den kan lages i god tid før den skal spises. Her har vi gitt retten lite gresk tuch.
Skjær smøret i skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker. Det gir alt mer smak. Enkelt å lage er det og.
Dette er en tradisjonell gryterett i Bolivia. Her skal du ha alle ingrediensene opp i gryta og kokes samtidig. Garantert deilig.
Aspargessuppe smaker deilig. Legger du i tomat og sprøstekt spekeskinke på toppen får du et herlig måltid.
Her skal du både panere og fritere fisken og chipsen. Og du skal lage en deilig rødbetesalat.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.