Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Denne lettlagde sitronkaken er en nytelse som du må prøve. Den er frisk og god, og det perfekte følge til en espresso.
Gulrøttene er en utmerket kakeingrediens. Det er nesten umulig å ikke like denne kakestilen, og umulig å ikke få lyst på mer.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Denne kaken er en herlig dessert. Du kan selvfølgelig også bruke den til kaffen. Med bringebær og frisk mynte garanterer vi at den vil falle i smak hos alle rundt bordet.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Alle elsker ostekaket. Men innimellom kan det være på sin plass med litt ny inspirasjon. Som her hvor epler og ingefær setter den lille ekstra spissen.
En baguette med biff er deilig. Legger du til chimichurri, et klassisk tilbehør til argentinske grillretter, blir det skikkelig fart på smaksløkene. Her får du hele oppskriften.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Cakepops er kort fortalt kjærlighet på pinne. Og de skal bakes. Cakepops er perfekt til skoleavslutninger og barnebursdager.
Denne enkel saftig og god krydderkaken med fyldig ostekrem er rask å lage med en steketid på bare 25 minutter.
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.